četvrtak, 29. kolovoza 2013.

Nekretnine na prodaju Brela






Brela  su smještena na samom ulazu na  Makarsku Rivijeru, a podno vrletne planine Biokovo. Malo primorsko mjesto Brela, s razlogom se diči svojom stogodišnjom turističkom tradicijom. Ovaj Jadranski biser je već nekoliko desetljeća poznat kao jedno od najprivlačnijih turističkih mjesta u  Dalmaciji. Ističu se izuzetno lijepom i gustom borovom šumom smještenom neposredno uz prekrasne šljunčane plaže, romantičnom i lijepo uređenom obalnom šetnicom, nadaleko poznatim restoranima  s velikim izborom dalmatinskih jela. .Zbog svih tih čimbenika Brela su već godinama dobitnik Plave zastave,nagrade za čistu plažu i more.
Osim uživanja u kupanju, Brela nude i raznovrsne mogućnosti za sport i rekreaciju: tenis, boćanje, mini golf, stolni tenis, vodene sportove .Također je poznat i seoski turizam sa autohtonim starinskim konobama, načičkanim po cijelim Brelima  koji nudi samo najbolje od dalmatinske kuhinje. Sve to je svrstala ovaj prekrasni Dalmatinski grad u najposjećenije mjesto kao i mjesto velike potražnje za kupnju nekretnina.
Nekretnine Brela su sve više interesantna stranim ulagačima koji u Brelima žele uživati u netaknutoj prirodi, plavetnilu i mirisu  mora.
Zbog svega toga je porasla prodaja kuća u Brelima 

Nema komentara:

Objavi komentar